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Posted on March 21, 2023 
 

Section Submitted Question State Response 
5.3.1, page 37 If we are collaborating with a 

WIOA partner who will 
provide workplace training, 
is that automatically 
considered a consortium? 
(looking for expansion of 
definition of consortium) 

§684.200 states that to be 
eligible to apply as a 
consortium, each member of 
the consortium must be in 
close proximity to one 
another; have an 
administrative unit legally 
authorized to run the program 
and to commit the other 
members to contracts, grants 
and other legally binding 
agreements; be jointly and 
individually responsible for 
the actions and obligations of 
the consortium including 
debts. 

5.5, page 62 – 70 Is it allowable to include 
technology such as 
Chromebooks for students 
and/or laptops/monitors for 
ESOL staff in this budget? 

While it is acceptable to 
include these items, the 
Bureau made a significant 
investment in technology 
including laptops in FY22. In 
the event that a center who 
received those items is not 
awarded a contract under this 
RFP, those items will be 
redistributed to programs that 
are awarded contracts. 

5.5.2 , page 63 How much money is 
available to IET? 

Please see Section 5.5.2 for 
estimated funding. 

Section 6, page 70 If an application is submitted 
for IELCE and IET (2C), just 
clarifying that it is all or 
nothing. So if the IET is not 
approved, that means that 
the IELCE part is also not 
approved. 

Since IET is a required 
component of the IELCE, it 
would not be possible to 
approve an IELCE program 
that does not have an IET 
component. The scoring for 
Attachment 2C is the same 
as for the other two options – 
IET Only or IELCE Only. 

Attachment 4, page 101 Is it allowed to use the same 
letter of support for multiple 
RFP's? Sometimes agencies 
speak to all program, not 
just a specific one. 

Yes. 

 


